A Chinese manicurist in Miami attempts to describe feelings she doesn’t have the words for.

Written, Directed and Animated by Alexa Lim Haas

Voice by Mengda Zhang

Created with the support of the Borscht Corp #NoBroZone Grant, 2017. Recipient of the Time Warner 1st Generation Filmmaker Grant from OneFifty. Also supported by LOU, The Knight Foundation, Art Center South Florida and Rooftop Films.

World Premiere : Sundance Film Festival 2018 Official Selection
International Premiere: Rotterdam International Film Festival 2018 Official Selection

SXSW 2018 Animated Shorts Jury Prize
Dallas Film Festival 2018 Animated Shorts Jury Prize

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This