Nothing to Hide handlar om hemligheter och mobiltelefoner. Under en middag läggs alla telefoner fram på bordet och alla meddelanden, alla mail och allt som skrivs i sociala medier ska läsas upp.

Det blir en allt annat än vanlig middag bland vänner och rad hemligheter avslöjas som inte borde avslöjas, i alla fall gör de som bär på dem allt för att de inte ska komma fram. Filmen är fransk och jag råder dig att ställa om ljudet i fall skådespelarna talar engelska. Den har nämligen dubbats med allt vad det innebär i osynkade läpprörelser.

TV-Tipset – Nothing to Hide

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This