Rudy Giuliani är Donald Trumps advokat och utnämnd “cyber advisor”. I den senare rollen kan ju det tyckas att han skulle ha åtminstone grundläggande kunskaper om Twitter och hur du skapar länkar och domäner ute på nätet men icke.

Nu anklagar Rudy Giuliani Twitter för att ha saboterat ett av hans inlägg när det i själva verket ör hans eget verk.

I inlägget ovan så har Guiliani missat att sätta ett mellanslag mellan meningarna vilket lett till att hans felstavning blivit en länk. Domänen köptes snabbt av Jason Velazquez, 37, webdesigner som sedan använde domänen för att kalla Donald Trump för förrädare.

The New York Times

Svar på tal

Rudy Giuliani får svar på tal i den efterföljande tråden där mer än en användare har hysteriskt roligt åt Trumps “cyber advisor” uppenbara kunskapsbristen och det faktum att ingen annan än han själv ställt till det.

Läs tråden – den är nämligen fantastiskt roligt och hysteriskt elak.

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This