Michael Cohen, Trumps fixare och advokat erkänner merparten av det han anklagas för. Trumps förre kampanjledare sitter i häkte där han tillbakavisar möten med Wikileaks och Julian Assange samtidigt som det kommer uppgifter om att Manafort varit beredd att sälja Assange till USA. Tack, jag tror det får räcka nu.

Det blir för många motsägelsefulla uppgifter, för många turer, för många anonyma källor och för många turer. Framför allt så håller det på att utvecklas till något slags heltidsjobb att ens försöka att hänga med. Det blir också alldeles för invecklat för att det ens ska gå att närma sig en bedömning av vad som kan vara sant eller vad som är rimligt. Kort sagt – jag är less och därför får det räcka nu.

Bevaka

Det finns andra som kan bevaka detta avsevärt mycket bättre, i den mån mitt skrivande ens kan rubriceras som en bevakning. Jag följer amerikansk politik och har gjort det i fler år men nu handlar det inte om politik längre. Det är ett virrvarr av intriger, anklagelser, utredningar, åtal och anklagelser som egentligen inte betyder annat än att någon lägger stor vikt vid att se till att detta kaos fortsätter. Utan att bli konspiratorisk så konstaterar jag att medierna blir ett mål och medel i en strid som du som utomstående omöjligen kan förstå alla delar av.

För egen del så konstaterar jag att det jag inte kan förstå, inte bedöma eller sätta mig in i inte heller är särskilt intressant. Därför kommer fortsatta turer att landa som notiser, om ens det. Först när Robert Mueller lämnar in sin utredning ellr om det kommer fler åtal – saker du kan ta på och bedöma så kan det bli en text.

Det räcker liksom nu!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This