Apple planera att lansera nya batteriomslag, Smart Battery Case, för iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max – omslag och skydd som ger dig extra lång batteritid.

Smart Battery Case finns för flera tidigare modellen av iPhone men aldrig för någon av plus-modellerna så skyddet för iPhone XS Max blir det första batteriomslaget för Apples stora modeller. Det finns inga uppgifter om hur mycket mer batteritid de nya omslagen ger men bilderna som kommer från 9 to 5 Mac visar att batteridelen är större vilket torde innebär mer och längre batteritid.

Det finns inte heller några uppgifter om pris eller när de nya omslagen kommer att finnas i butik.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This