Nintendo Switch är en mobil spelkonsol vilket betyder att den gjord för att kunna ta med sig och hålla i handen. Trots det så kan det vara en god idé att kika på några resetillbehör. Prylar som är bra att för att få med sig din handhållna spelkonsol.

Det första givna är en väska för att rymma enheter, tillbehör och spel. Här finns en del att välja mellan och du kan skaffa en väska med motiv från ditt favoritspel om du vill. Originalväskan är nämligen en svart, lite trist historia för 249 kronor.

Dessbättre så finns det en hel del mer färgglada väskor, några alltså med spelmotiv, och de är lite billigare än Nintendos egna väskor. Det finns väskor med Donkey Kong, Mario och andra spelfigurer. Priserna startar från 199 kronor.

 

 

Väskorna rymmer enheten, spel och några tillbehör. Vill du nu ha med dug ännu mer prylar så finns det lite större väskor. Powera tillverkar en väska för 349 kronor som rymmer hela grundpaketet, laddare, sladd och HDMI-enheten. Du får du en hel väska med axelrem och fack för olika tillbehören.

 

 

 

Det finns även förvaring för dina spel, de små minneskorten. För strax under 130 kronor så får du Nintendos egen plastlåda med fack och plats för minneskorten.

 

Andra tillbehör

 

Som bekant så kan Nintendo Switch kopplas upp via ett lokalt nätverk, trådlöst. Kommer du till sett ställe där det inte bjuds utan du behöver ansluta din Nintendo Switch med sladd så finns en adapter att köpa för runt 130 kronor. Märk väl att det inte alls behöver vara Nintendos egen adapter. Det fungerar med valfri USB till RJ45.

 

Nintendos Switch klarar 4-5 timmars spelande med det inbyggda, interna batteriet, vilket gör att det kan komma att krävas lite extra ström om du ska spela länge. Det finns adaptrar för bilen och externa batterier som du kan använda. Nintendos egen adapter för bilen kostar runt 130 kronor.

 

Batteri

Ska du satsa på en Powerbank, ett externt batteri så finns det mycket att välja mellan därför att de flesta externa batterier för iPhone/iPad också fungerar för Nintendo Switch – med rätt sladdar. Dock drar Nintendo Switch mer ström så du måste satsa på ett rätt kraftfullt externt batteri om det ska fungera. Satsa på ett batteri som ger mer än en mindre powerbank, de du kan ta med dig i fickan. Kanex har ett stort batteri som kostar strax under tusen lappen som du kan ladda din iPhone, din iPad och din Nintendo Switch med.

Rådet är att se till att strömmen ut är på minst 5V/2.1A. Då laddas din Nintendo Switch upp på runt fyra timmar, alternativt kan ge ström medan du spelar så att du kan spela längre än de 3-4 timmar som det interna batteriet räcker. Kanex GoPower 15K ger:

  • USB-C utgång – 5V/3 ampere
  • USB A utgång – 5V/2,4 ampere

 

Skydd

Ska du nut och resa så kanske du vill skydda din konsol lute extra ich det finns siwolikonskal att köra för en hundralapp som tänker hela enheten, med kontroller.

 

Share This