50674

Telegram finns för alla plattformar

Har du kompisar som kör Android eller Windows Phone? Vill du ha ett smart, enkelt sätt att skicka meddelanden och göra det säkert och skyddat? Då är det Telegram du letar efter.

Telegram skickar all information krypterat och du kan skapa gruppchatt med upptill 200 deltagare (förutsatt att din bandbredd räcker till). Förutom iOS, Android och Windows Phone så finns Telegram även för Linux, Windows och OS X. Det finns även en webversion som du kan logga in på om du vill låna någon annans enhet för att kunna kommunicera.

Plattformsoberoende

Telegram är en plattformsoberoende meddelandetjänst, krypterad, säker med möjlighet att skapa gruppchatt. Du kan ställa in att meddelanden ska förstöras och raderas efter en viss tid och du kan skicka filer. Konversationerna kan dessutom synkroniseras mellan olika enheter så att du inte missar eller glömmer bort något viktigt. Bäst av allt – alla program och alla appar är helt gratis.

What’s New in Telegram

Version 4.7.1:

  • Improved design for forwarding messages
  • Emoji suggestions on entering ‘:’ now work when you’re adding media captions
  • Minor improvements
Requirements for Telegram
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.11 or later

Telegram

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This