Programtipset: iClock för din Mac

Programtipset: iClock för din Mac

Trött på den inbyggda klockan i din Mac? Ute efter något lite mera roligt?

Då kan det vara iClock som du är ute efter.

iClock – Simply, a more powerful menubar clock/calendar.

Replaces Apple’s aged time app in the menubar and adds modern time management tools to enhance productivity.  iClock has a drop down menu of the current time/date in any city/timezone in the world. View time & date simultaneously in any format, font or color, instantly view Google or Apple calendar/events right from the menubar, stop watch, countdown clock, moon phase, floating clocks, local ip, date difference calculator, application menu, alarms, global scheduler and ‘Take 5’ (like a Pomodoro timer) to remind you to take a break once in awhile as you work. With many more features that don’t get in the way but are there when you need them. iClock is an essential, easy to use, resource efficient, modern app for Mac OS.

What’s New in iClock

Version 4.5.7:

  • You can now use the great dark/light mode of mac os 10.14 in iClock. Change to dark/light mode manually, to a particular time or to sync with sunset/sunrise

Requirements for iClock

  • Intel, 64-bit processor

iClock kostar 18 dollar

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This