Niantic har släppt nya boxar i den interna butiken och kalla mig girig men detta är årets sämsta boxar sett ur rabattsynpunkt.

Jämförs priset på varje box med att köpa sakerna löst och i andra paket så handlar det om de lägsta rabatterna på boxar i år.

  • Special Box – drygt 31 procents rabatt
  • Great Box – drygt 41 procents rabatt
  • Ultra Box – drygt 58 procents rabatt

 

Premium Raid Pass 3 4 12
Super Incubator 3 8
Incubator 1
Star Piece 2 12
Lucky Egg 2 4
Lure Module 1
Pinap Berry 6
Pris 480 780 1480

 

Fokus ligger på inkubatorer och raidpass även om de här tre boxarna har ett lite mer varierat innehåll än tidigare boxar. Tidigare boxar har gett en högre rabatt, över 60 procent, några öända upp mot 70 procents rabatt men så inte den här Ultra Boxen.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This