Snart kommer dueller i Pokémon GO. Niantic har släppt en litet aptitretare på Twitter.

Dueller finns redan men i Let´s GO-spelen och det är inte omöjligt att Niantic kommer att ta efter den typen av dueller. Du spelar direkt mot andra med dina Pokémons.

Ligor

Det kommer att finnas olika ligor för att spelare på olika nivåer och olika Pokémons ska kunna användas. Niantic vill visa upp vad olika Pokémons kan åstadkomma och lyfta fram deras olika förmågor. Tanken är att du ska kunna duellera med en långa rad olika Pokémons och att det ska finnas en liga för alla.

Du väljer liga vilket också gör att det finns en övre gräns för CP och hur mycket den kommer att påverka utgången av duellen.

Great League 1500 CP gräns per Pokemon
Ultra League 2500 gräns per Pokemon
Master League No CP gräns per Pokemon

 

Lag

Så det kan löna sig att redan nu börja att fundera över hur du ska sätta samman lag för att vara förberedd för dueller.

Niantic har inte lämnat någon mer exakt information om när den nya funktionen kommer att lanseras men vanligen så brukar “soon” faktiskt betyda rätt snart.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This