Det blir ett julevent och Delibird kommer tillbaka berättar Niantic i ett utskick och nyhetsbrev men så mycket mer än så får vi inte veta just nu.

En vägledning kanske skulle kunna vara att kika tillbaka på vad Niantic hittar på under 2017 års julevent:

  • En gratis inkubator per dag om du snurrade Pokéstop
  • Pikachu med tomtemössa
  • Special boxar i butiken

Frågan är då vad Niantic tänker hitta på i år?

Din gissning är lika god som min och inom kort så lär Niantic berätta mer så då får vi veta.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This