Öppna winmail.dat-filer

Öppna winmail.dat-filer

Ibland ramlar ett mail ned från en Outlook-användare med en bifogad fil som ligger in en winmail.dat-fil. Oåtkomlig, till synes, men det finns en enkel lösning.

Programmet är gratis men du kan behöva köpa till moduler.

Winmail.dat Opener is great if you receive winmail.dat files from senders who use Microsoft Outlook (1997, 2000, 2003, 2007, 2010). Winmail.dat contains all attachments and rich text message, but not all e-mail clients can recognize its format. Winmail.dat Opener is the solution.

It’s completely frustration-free: just double-click the winmail.dat file and you’re instantly presented with a list of its contents. Double-click the attached files to open them, or drag-and-drop them on the Desktop. In most circumstances, you won’t even need to leave your e-mail program.

Note: This app contains in-app or external-module purchases.

What’s New

Version 1.2:
Note: Now requires OS X 10.10 or later

Bug fixes
Requirements

Intel, 64-bit processor
OS X 10.10 or later

Winmail.dat Opener

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This