– Du, jag har postat vårt reklaminlägg på Twitter nu.
– Jätte bra, hörru du. Du fick med hur bra vår nya telefon är och allt det där?
– Självklart, jag plockade med en massa bra uttryck också

– Jaha, vad skrev du då?
– Ja, du vet det vanliga tugget, stunning, enjoy och allt sånt där som vi brukar köra med.
– Visst fick du med en del tekniska termer också, det imponerar alltid?
– Jajamen, jag kastade in SuperAMOLED infinity display
– Kanon, det fattar ju ingen vad det är men det har hög imp-faktor
– Jo, jag tror att det ska funka
– Vi skulle ha haft med något om att vi liksom ändrar alla förutsättningar, att vi är riktigt awesome?
– Jag kastade in TheGameChanger som en hashtagg
– Briljant, grabben ja men då tror jag faktiskt att vi är klarar för idag då. Reklamen postad och allt det där. Har du en kopia på inlägget kanske, bara för ordningens skull liksom.
– Så klart – här är det.

– Du grabben, jag tror vi har ett litet problem här.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This