Användare av Netflix har blivit en smula oroade av att hela tv-serien Friends markerats med att den försvinner för Netflix den 1/1-2019. Nu har Netflix öppnat plånboken och Friends blir kvar på Netflix under hela 2019.

En lång rad användare har upprörts och tydligen så har Netflix tagit intryck:

Prislappen?

Enligt New York Times så betalar Netflix 100 miljoner dollar för att få fortsätta att sända/strömma den populära tv-serien.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This