Fidel Narváez, diplomat vi Equadors ambassad i London tillbakavisarThe Guardians uppgifter om att Paul Manafort, Trumps tidigare kampanjledare, skulle ha träffat Julian Assange.

Enligt The Guardian så skulle Assange och Manafort har träffats mints tre gånger på ambassaden. Uppgifterna har tillbakavisats både av Manafort och Julian Assange.

“It is impossible for any visitor to enter the embassy without going through very strict protocols and leaving a clear record: obtaining written approval from the ambassador, registering with security personnel, and leaving a copy of ID,” Narváez said.

“The embassy is the most surveilled on Earth; not only are there cameras positioned on neighbouring buildings recording every visitor, but inside the building every movement is recorded with CCTV cameras, 24/7,” he continued. “In fact, security personnel have always spied on Julian and his visitors. It is simply not possible that Manafort visited the embassy.”

The Daily Dot

Överlämna

Parallellt med den här historian så avslöjar New York Times att Paul manafort fört samtal med Eqaudors dåvarande president om att överlöämna Julian Assange till USA i en affäers där Equador skulle ha fått eftergifter på skulder till USA.

New York Times

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This