Nu har Grey, programmet för din Mac uppdaterats med lite fler funktioner, en egen, ny ikon möjlighet att blanda ännu mer mellan Dark Mode och Light Mode.

En nyhet i MacOS Mojave är som bekant att du kan slå på ett Dark Mode, mörkt läge och det vita, ljusare läget. Problemet är att det görs globalt och i alla program som har stöd för det. Du kan inte blanda vilket kan vara önskvärt exempelvis när du ska skriva en massa text i Pages eller när du ska läsa något. Det är det Grey löser.

Blanda

Med Grey så slår du på Dark Mode och sedan kan du blanda, slå på det läge du vill ha i det program du vill.

Programmet är gratis och finns att ladda ned på GitHub.

Grey

    • Improves searching by showing the query in the application header #63
    • Improves performance when switching appearance on an application #64

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This