Testa dina prylar med GeekBench

Testa dina prylar med GeekBench

Nu kan du testa dina prylar  och jämföra dem med andra prylar med hjälp GeekBench.

Testprogram som närmast är standard i den här världen.

Geekbench provides a comprehensive set of benchmarks engineered to quickly and accurately measure processor and memory performance. Designed to make benchmarks easy to run and easy to understand, Geekbench takes the guesswork out of producing robust and reliable benchmark results.

What’s New in Geekbench

Version 4.3.1:

Fixed:
  • Dropbox support on iOS and macOS.
  • An issue that prevented Geekbench from measuring the processor frequency on iOS.
  • A crash that could occur when running the Compute Benchmark on iOS devices with an A9 or A9X SoC running iOS 12.

Requirements for Geekbench

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10.5 or later

GeekBench

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This