Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Forklift är ett program för din som klarar ftp, sftp och flera andra protokoll.

Ny version, 3.x, ute nu.

ForkLift is a powerful file manager and ferociously fast FTP client clothed in a clean and versatile UI that offers the combination of absolute simplicity and raw power expected from a well-executed Mac software.
ForkLift will connect to any remote server SFTP, FTP, WebDAV, Amazon S3, Rackspace CloudFiles, AFP, SMB, and NFS shares on your local network,- pretty much anything you can plug into or hook up to a Mac. ForkLift also carries a complete toolbox for managing your files, including Folder Synchronization, Batch Renaming, Archive handling, Application deleter, editing files over remote connections and many more functions.

What’s New

Version 3.2.8:

Improvements:
  • Dark mode improvements on macOS Mojave
  • Dark mode can be enabled in light mode on macOS Mojave
Fixes:
  • Fixes an issue with drag and drop on macOS Mojave
  • Fixes an issue with deleting folders having comma in their names on Amazon S3
  • Fixes an issue which resulted in corrupted SFTP transfers
  • Numerous minor fixes and improvements

Requirements

  • OS X 10.11.6 or later

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This