De goda nyheterna är ett date finns nya urtavlor i watchOS 5.1.1. De dåliga nyheterna är att de inte är aktiverade och fungerande ännu.

Det är två nya urtavlor, Infograf, med fler komplikationer som du kan välja – sammanlagt fem, komplikationer. Bilderna finns alltså där men inte fungerande urtavlor.

Kvarglömda

En gissning är att detta är rester som Apple glömt bort att plocka bort från betaversioner. Det vill säga de här urtavlorna är tänkta för watchOS 5.1.2 eller en senare version men någon glömde bort att plocka bort dem när version 5.1.1 släpptes. En version som Apple snabbt fick plocka fram sedan det visat sig att det fanns allvarliga installationsproblem med 5.1.

Det handlar även om nya komplikationer, nyheter, fjärrkontroll, epost, kartor, meddelanden och telefon. Nya urtavlor och nya komplikationer vilket gör att du snart kommer att kunna bygga upp nya egna, skräddarsydda urtavlor.

De blev helt enkelt kvarglömda.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This