De goda nyheterna är ett date finns nya urtavlor i watchOS 5.1.1. De dåliga nyheterna är att de inte är aktiverade och fungerande ännu.

Det är två nya urtavlor, Infograf, med fler komplikationer som du kan välja – sammanlagt fem, komplikationer. Bilderna finns alltså där men inte fungerande urtavlor.

Kvarglömda

En gissning är att detta är rester som Apple glömt bort att plocka bort från betaversioner. Det vill säga de här urtavlorna är tänkta för watchOS 5.1.2 eller en senare version men någon glömde bort att plocka bort dem när version 5.1.1 släpptes. En version som Apple snabbt fick plocka fram sedan det visat sig att det fanns allvarliga installationsproblem med 5.1.

Det handlar även om nya komplikationer, nyheter, fjärrkontroll, epost, kartor, meddelanden och telefon. Nya urtavlor och nya komplikationer vilket gör att du snart kommer att kunna bygga upp nya egna, skräddarsydda urtavlor.

De blev helt enkelt kvarglömda.

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This