Så får du tillbaka App Store i din Mac

Så får du tillbaka App Store i din Mac

 

Apple har som bekant plockat bort App Store ur iTunes till förtret för de användare som vant sig vid att hantera sina appar i sin Mac. Så här får du tillbaka App Store i din Mac igen.

Lösningen heter iMazing, ett program för att hantera appar, backup, köp och uppdateringar direkt i din Mac.

Get a trusted software to transfer and save your music, messages, files and data. Safely back up any iPhone, iPad or iPod touch. Powerful and user-friendly, iMazing is simply the best iOS device manager for Mac and PC.

Go beyond iTunes. Get iMazing.

iMazing

Inget nytt program

iMazing som kostar strax under 40 dollar att registrera och det är faktiskt inget nytt program och det har inte skapats och utvecklats sedan Apple plockat bort App Store ur iTunes. iMazing har  funnits ett tag och det har varit ett lite mindre, lite smidigare alternativ till iTunes.

What’s New in iMazing

Version 2.8.0:

 • New 2018 iPads Pro support
 • iOS 12.1 support
 • Managing app updates from the “Manage Apps” section is now much easier to use: a dedicated window lists available updates, and it is now easy to download updates or directly update apps on a specific device
 • Installing VPP apps is now supported, as long as device assignment is already done
 • The calendar view will now display multi-day events on multiple days and not just on the day of the event
 • When a device’s backup location is on an unavailable NAS, iMazing will let you know and will offer to stop trying to connect
 • Other tiny improvements
Requirements for iMazing
 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.9 or later
 • iTunes 12.2.0 or later
 • iOS 4.0 or later

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This