Programtipset: Lösningen för att flytta filer till din iPhone

Programtipset: Lösningen för att flytta filer till din iPhone

Waltr 2 är ett program för att flytta filer till och från din iPod, iPad eller iPhone och har stöd för MP3, MP4, AVI, CUE, WMA, M4R, AAC, M4V, M4A, FLAC, ALAC, MKV.

Filerna du vill flytta konverteras till rätt format innan de lagras i din iOS-enhet.

WALTR 2 helps you wirelessly drag-and-drop any music, ringtones, videos, PDF, and ePub files onto your iPhone, iPad, or iPod without iTunes. It is the second major version of Softorino’s critically-acclaimed original WALTR, which solved 2 huge problems for every iOS user: unsupported media-format transfer without installing any additional 3rd-party iOS apps, as well as iTunes sync elimination — allowing users to drag-and-drop files from any computer. WALTR 2 is here to add a few cherries on top.

 • Video formats: MKV, AVI, MP4, MOV, MPEG, m2ts, 3GP, WMV, H264, H265
 • Audio formats: MP3, FLAC, APE, ALAC, AAC, AIFF, WAV, WMA, OGG, OGA, WV, TTA, DFF
 • CUE sheet support (automatic breakdown of a single file into multiple tracks)
 • M4R Ringtones (includes support for ringtones over 30 seconds long)
New in 2
 • Automatic metadata recognition
 • Wi-Fi transfer support
 • PDF, ePUB support
 • Non-iOS device support (20+ legacy iPods)

What’s New in WALTR 2

Version 2.6.15:

 • Release notes were unavailable when this listing was updated.
Requirements for WALTR 2
 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.9 or later
 • iOS 5 or later for iPhone, iPad, iPod Touch

Waltr

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This