iexploreriExplorer är ett program för att utforska innehållet i din iPad, iPhone eller iPod.

Du kan flytta och plocka ut filer från dina enheter och du kan säkerhetskopiera filer.

iExplorer is an iPhone browser for Mac lets you view the files on your iOS device. By using a drag and drop interface, you can quickly copy files and folders between your Mac and your iPhone or iTouch. It works with both jailbroken and non-jailbroken iPhones and works quickly with a standard USB cable.

What’s New in iExplorer

Version 4.2.7:

  • Fixed an issue that could cause iExplorer to not find backups from the iPhone XS, XS Max, and XR
Requirements for iExplorer
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later
  • iTunes 12 or later

iExplorer

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This