Flera spelare har fått varningar från Niantic på senare tid med varningar om att deras konto används i strid med reglerna. Ninatic bekräftar nu att de här varningarna skickats ut felaktigt.

I de meddelanden och de varningar som skickats ut så skrev Niantic att spelare fått sin första varning, av tre, för det som anses vara fusk. Vid tredje varningen så kan en spelare bli av med sitt konto, permanent.

Varningar

Kort efter det att varningarna börjat att skickas ut så dök de första meddelandena upp bland annat på The Silph Road och Reddit där spelare protesterade och menade att de inte alls fuskat eller använt sitt konto felaktigt.

Reddit

Nu bekräftar Niantic att varningarna har skickats ut felaktigt. Niantic har inte meddelat annat än att felet skulle vara kopplat till den senaste tidens uppdateringar. en gissning är att det handlar om en bugg i Niantics egna, interna system.

The Silph Road

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This