I en halvtimme efter en tidigare Community Day fylldes Pokémonvärlden av Meltan, en helt ny Pokémon. Sedan försvann den nya figuren lika mystiska men nu har mer information kommit fram om den Mysterious Box som krävs för att fånga Meltan.

Meltan är en Pokémon som knutits till marknadsföring för Nintendo Switch med spelen Let´s GO där det finns ett spel med Evee och ett spel med Pikachu. Boxen och Meltan är koppling mellan Pokémon GO och Nintendo Switch. I en del av spelen i Nintentods handlarna konsol finns en park och väl i den parken så kan du överföra en Pokémon från Pokémon GO till spelet och parken. Du får då en Mysterious Box i Pokémon VGO som du kan använda ungefär som Incense

Mysterious Box

Du spelar alltså båda spelen, tar dig till parken i Nintendo Switch och väl där så kan du se till att få en Mysterious Box i Pokémon GO. Det här kan du göra en gång i veckan och få en Mysterious Box.

Macken X: Meltan är marknadsföring för andra spel