I en halvtimme efter en tidigare Community Day fylldes Pokémonvärlden av Meltan, en helt ny Pokémon. Sedan försvann den nya figuren lika mystiska men nu har mer information kommit fram om den Mysterious Box som krävs för att fånga Meltan.

Meltan är en Pokémon som knutits till marknadsföring för Nintendo Switch med spelen Let´s GO där det finns ett spel med Evee och ett spel med Pikachu. Boxen och Meltan är koppling mellan Pokémon GO och Nintendo Switch. I en del av spelen i Nintentods handlarna konsol finns en park och väl i den parken så kan du överföra en Pokémon från Pokémon GO till spelet och parken. Du får då en Mysterious Box i Pokémon VGO som du kan använda ungefär som Incense

Mysterious Box

Du spelar alltså båda spelen, tar dig till parken i Nintendo Switch och väl där så kan du se till att få en Mysterious Box i Pokémon GO. Det här kan du göra en gång i veckan och få en Mysterious Box.

Macken X: Meltan är marknadsföring för andra spel

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This