Ditto, en Pokémon som du inte kan se och fånga direkt, finns med bland alla Field Research-uppgifter och det kan ta tid att lösa uppgiften men det finns genvägar.

Ditto kan maskera sig som en av flera Pokémons. Enligt beskrivningen så kan Ditto förvandla sig till alla andra Pokémons men i spelet, hitills, så har det i första hand handlat om Pidgey. Nu kan det ju vara mer eller mindre tröstlöst att springa runt ich jaga Pidgey för att hitta rätt så det är betydligt lättare att leta reda på uppgiften:  Le´ts GO: Make and Excellent throw.

Snurra

Uppgifterna hittar du som bekant via Pokéstops och ska du hitta rätt uppgift så ta hjälp av andra – anmäl dig till den lokala Discord-kanalen eller den lokala Facebookgruppen (om det finns någon). Ta hjälp av andra spelare, tipsa själv om du hittar uppgiften. När du hittat den och lyckats att  ksta ett skruvat kast med Excellent som belöning så får du chansen att fånga en Pidgey och denna Pidgey blir en Ditto, garanterat,

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This