Community Day i Asien har drabbats av nya problem och nu har dagen förlängts med två timmar efter stora problem att kunna klinga in och spela. Även i USA så har det varit stora problem. Där rapporteras det att det varit omöjligt att spela i vissa områden.

Idag är det Community Day och det är Cyndaquil som är i fokus under tre timmar. Dagen har redan börjat i Asien och där rapporteras det snarlika problem som senast, Cyndaquil dyker inte upp, det går inte att logga in och andra problem som gör det svårt att spela.

The Silph Road/Reddit

Under den förra Community Day så hade Niantic så stora problem att dagen inte kunde genomföras. Spelarna fick därför en ny dag som kompensation.

USA

Det rapporteras även om problem i USA där spelare inte kan logga in och inte kan spela.

The Silph Road/Reddit

Klockan 11.00 startar Community Day i hela Europa-regionen. Det återstår att se om Niantics system klarar anstormningen av spelare fram till klockan 14.00.

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This