Community Day i Asien har drabbats av nya problem och nu har dagen förlängts med två timmar efter stora problem att kunna klinga in och spela. Även i USA så har det varit stora problem. Där rapporteras det att det varit omöjligt att spela i vissa områden.

Idag är det Community Day och det är Cyndaquil som är i fokus under tre timmar. Dagen har redan börjat i Asien och där rapporteras det snarlika problem som senast, Cyndaquil dyker inte upp, det går inte att logga in och andra problem som gör det svårt att spela.

The Silph Road/Reddit

Under den förra Community Day så hade Niantic så stora problem att dagen inte kunde genomföras. Spelarna fick därför en ny dag som kompensation.

USA

Det rapporteras även om problem i USA där spelare inte kan logga in och inte kan spela.

The Silph Road/Reddit

Klockan 11.00 startar Community Day i hela Europa-regionen. Det återstår att se om Niantics system klarar anstormningen av spelare fram till klockan 14.00.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This