Nu har Shedinja delta upp i spelet efter vissa problem, buggar, under den första dagen. Du kan även fånga en ny variant av Spinda, nummer sju.

Shedinja

Löser du uppgiften “Catch 5 bug Pokémon” så kan du fånga en ny Pokémon, Nincada. Den kan i sin tur utvecklas till Ninjask så därmed finns det minst tre nya Pokémons som du kan ge dug ut på jakt efter.

Shiny Caterpie

Caterpie finns nu, enligt flera rapporter, som shiny och du kan få en shiny Caterpie ute i det vilda. Den nya varianten av Caterpie är gul till skillnad från den vanliga som ju som bekant är grön.

Spinda

Spinda finns i åtta olika varianter och nu kommer en ny, den sjunde, alltså nummer sju. Tidigare så har nummer ett, tre och åtta släppts i spelet. Nu kommer nummer sju och skillnaden mellan de olika varianterna är hur fläckarna sitter. I övrigt är det en och samma Pokémon och du får ingen extra Spinda i ditt Pokédex.

 

Uppgiften du ska försöka hitta för Spinda är “Make Three Nice Curveball Throws”.

Ut och jaga nu!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This