Nu kommer Cresselia som ny Legendary ich ny T5 raidbossar i Pokémon GO. Fram till den 18 december så kommer denna nya raidbossar gå att fånga i spelet.

Cresselia är en Psychic typ som du ska använda Ghost och Dark typer mot vid en riad. Det betyder att Gangar, MewTwo ich Tyranitar är bra val. Som backup kan du även välja Bug typer – Pinsir och Scizor.

  • 1555 – 1633 CP i normalt väder
  • 1944 – 2041 CP  i blåsigt (windy) väder

Andra bra val är Absol, Sharpedo och Houndoom.

Moves

Futuresight – Tyranitar klarar sig bra medan Gengar klarar sig betydligt sämre. Här ska dy välja Dark typer.

Moonblast – Fairy typ som skadar även Tyranitar

Aurora Beam – Den svagaste formen av move där du kan välja rätt fritt bland de uppräknade figurerna ovan.

Är ni 4-6 spelare på höga nivåer, 38 eller högre, så bör det räcka för att vinna en raid. Handlar det om en mer blandad grupp med olika nivåer, även lägre nivåer, så räkna med att ni behöver vara 8-10 spelare. Ska vi tro på beräkningar och rapporter så kräver Cresselia lite fler spelare än tidigare.

Meddelandet

Trainers,

As Pokémon’slegendary yearis coming to a close, there will be an exciting appearance of a Legendary Pokémon originally discovered in the Sinnoh region. The Psychic-type Legendary Pokémon Cresselia will join Raid Battles on November 20 at 1:00 p.m. PST! Details below:

Date + Time

  • Nov. 20, 2018, at 1:00 p.m. PST (GMT −8) to Dec. 18, 2018, at 1:00 p.m. PST (GMT −8)

Features

  • Cresselia will appear in Raid Battles!

Don’t miss this chance to catch this Legendary Pokémon before it returns to its shrine! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

Niantic

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This