Nu har Niantic rullat ut uppdateringen för hur många Pokémons som du kan lagra – upp från 1500 Pokémons till hela 2000 Pokémons.

Precis som tidigare så måste du köpa mer lagring och det kostar 200 coins per 50 platser. Har du just nu 1500 platser så kostar det alltså 2000 coins för att kunna lagra 2000 Pokémons.

Det är säkert en välkommen uppdatering för många, speciellt de mer inbitna spelarna som snabbt samlar på sig många Pokémons.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This