Har du missat Articuno, Zapdos,, Moltres, Raiku eller Entei så får du nya chanser under december månad då de dyker upp igen i spelet som belöning för lösta uppgifter i Field Research.

Från och med den 1 december så kommer en rad Legendarys tillbaka i form av benämningar för Field Research.

Det finns ännu ingen officiell bekräftelse på någon av Niantics webbplatser men nyheten och informationen har gått i ut spelet och appen.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This