Nästa Community Day i November, den 10:e, kommer att handla om Cyndaquil ich exklusivt “move” blir Blast Burn men bara om du utvecklar en Cyndaquil ända till en Typhlosion.

Just nu duggar events, shiny och annat tätt i spelet. Så tätt att ska vi kalla dem vanliga Pokémons blivit svåra att fånga och få tag på, Pidgey, Ratata och en del av de andra.

Cyndaquil

Den 10 November så är det alltså Cyndaquil som står i fokus och som vi kommer att kunna jaga i stor mängd under tre timmar.

Ut och jaga nu!

Hits: 102

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This