För att rätt ska vara rätt så ska sägas att 70-årige Chen San-yuan mycket väl kan vara morfar också. Det förtäljer inte historien men sedan bilder på hans spelade och på de prylar han drar runt med publicerats så har han blivit en viral nyhet.

Han startade med sex olika telefoner, uppkopplade antingen på hans cykel eller i ett ställ som han spänt fast runt kroppen. Alla telefoner dragna med kabel till en väska med en massa batterier.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This