Imorgon, lördag den 10 november, är det dags för nästa Community Day i spelet dags att ge sig ut på jakt efter Cyndaquil.

Jakten startar klockan 11.00 och pågår fram till 14.00. Under de tre timmarna så får dubbelt med XP för allt du fångar och dubbelt med Stardust. Lures räcker också under de tre timmarna.

Blast Burn

De Cyndaquil som du utvecklar kommer också att få ett exklusivt “move” – Blast Burn om du utvecklar dem inom en timme efter det att eventet är slut, alltså klockan 15.00. Ett tips är att använda Starpiece och Lucky Egg under hela eventet. Det ger dubbel tilldelning på XP och fyrdubbel tilldelning när det gäller Star Dust.

Ut och jaga nu!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This