Här är en checklista som du kan skriva ut och som du sedan kan pricka av vartefter du lyckas fånga shiny-versioner i spelet.

Det är en rätt diger lista och du kan inte fånga alla ute i det vilda, vare sig i samband med raider eller kläcka ägg. En del har bara funnits en kort tid i samband med ett event men de finns och du kan byta till dig dem.

Ut och jaga nu!

The Silph Road

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This