Ninatic har nu som bekant släppt och lansera Sinooh Stone och du får stenen när du löst alla uppgifter, sju dagar, för Field Research. Därmed finns också en rad Pokémons som kan utevcklas oich en rad med Pokémons som du ännu inte kan utveckla.

Här är listan:
 • Kan utvecklas:

  • Rhydon

  • Magmar

  • Electabuzz

  • Misdreavus

  • Gligar

  • Porygon 2

  • Murkrow

  • Sneasel

  • Roselia

  • Togetic

  • Dusclops

 • Kan inte utvecklas ännu:

  • Eevee (Leafeon/Glaceon)

  • Aipom

  • Nosepass

  • Kirlia (Gallade)

  • Lickitung

  • Magneton

  • Tangela

  • Yanma

  • Piloswine

  • Snorunt (Froslass)

 

Det finns inga uppgifter om när och om Niantic kommer att släppa fler utvecklingar eller hur du kommer att kunna utveckla nya Pokémons.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This