Chrales, twittraren som mycket noga följer trafiken till och från Niantics servrar har nu hittat tecken och spår som tyder på att en andra version av Giratina – den version som kallas origin.

Den version som finns med i spelet nu är altered och nu ser det ut som att det kan vara dags för origin.

Altered Origin

Det återstår att se om och när Niantic aktiverar den andra formen av månadens T5 raidboss.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This