Ett falsk Silph Road-konto sprider nu felaktig information bland annat via Discord-servrar. I det senaste inlägget som hittats så hävdas det att det finns en ny shiny-variant av Staryu och Starmie.

Kontot har dykt upp i forum och i olika kanaler på Discord. Via kontot sprids felaktig ich oåhittad information. Nu senast alltså att det skulle finnas nya shiny i spelet. Information ter sig övertygande då även falska bilder och grafik används för att styrka uppgifterna.

Bilden härintill är en “photoshoppad” bild där Staryu och Starmie har lagts in i en alternativ färg tillsammans med stjörnot som ska ge illusionen av att det verkligen handlar om en shiny-version.

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This