Från den 6 november till den 13 november så kan du tjäna extra Stardust i spelet då du får dubbelt upp som belöning.

Niantic har precis tillkännagivit den nya lilla eventet:

Du får dubbelt med Stardust för alla Pokémons som fångar och för alla Pokémons som du kläcker i ägg. det betyder att om du kastar en Starpiece under det kommande eventet, Community Day den 10 november så får du fyrdubbelt med Stardust.

Nya i ägg

Du kan alltså får en ny Pokémon, Budew, i ägg, och den kvara vara Shiny. Enligt rapporter så ska Budew finnas i 5 kilometers ägg. Floatzel ska också finnas ute i det bilda, även det en ny Pokémon.

Ny raidboss

Buizel, också en ny Pokémon, kommer som ny raidboss, en T1, enligt rapporter från spelare.

En ny sten

Chrales som håller stenhård koll på all trafik till och från Niantics servrar har nu hittat ett nytt objekt, en sten som är knuten till generation 4.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This