Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar och Beldum – där har du alla Pokémons som du kan jaga från den 30 november till den 2 december, hela helgen. Här är Macken X tips på de Pokémons du ska satsa på.

Sett till allmän användbarhet så skulle jag sätta Larvitar (Tyranitar) först och sedan Dratini och Beldum. Målet är ju att utveckla de bästa du fångar och Tyranitar är utan tvekan den mesta användbara Pokémon vid attacker och raider. Dragonite och Metagross kommer in på en delad andraplats.

Charmander

Charmander som blir en Charizard är okej som backup liksom Bulbasaur/Venosaur men sedan är det tveksamt om det lönar sug att jag andra än shiny-varianter. Pikachu har det närmast gått inflation i. Det är en Pokémons som är med under flera event bara under ett år så den lär de flesta ha gott om. Chikorita och Mareep är inte dugliga till särskilt mycket liksom Squirtle och Evee. Cyndaquil är anständig som Typhlosion men inte så mycket mer.

  1. Larvitar/Tyranitar
  2. Beldum/Metagross
  3. Charmander/Dragonite

Där har du min topptrio och de tre Pokémons som jag kommer att satsa på ch jaga lite extra – de övriga där handlar det om att fånga några enstaka riktigt bra, möjligen någon shiny men inte så mycket mer.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This