Adventure Sync är en ny funktion där du får belöningar beroende på hur mycket du har gått, varje vecka. I belöningen kan du få ett ägg om du klarat av 50 kilometer under veckan och även om du gått 25 kilometer. Detta ägg kan innehålla en Riulo eller en Sphinx men då krävs att du har lediga äggplatser.

Du bör alltså ha minst två äggplatser lediga om du har gått 50 kilometer, eller mer, och minst en äggplats om du kommit till nivå två. Detta för att du ska kunna ta emot de ägg som du får som belöning.

The Silph Road

Notera nu att du inte är garanterad att få ägg men om du får det så finns det uppgifter som säger att du kommer att få en Riolu eller en Shinx i ägget. Niantic har inte bekräftat uppgifterna utan de bygger på information från spelare som The Silph Road samlat in.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This