CleanMyMac har lanserat en ny version, CleanMyMac X, som anpassats och uppdaterats för macOS X Mojave.

CleanMyMac är ett av mina favoritprogram och ett program som jag rekommenderar varmt. Jag kör det då och då för att städa ut duibeletter, bilder, videor, för att städa mail och andra funktioner i datorn. Programmet städar även ut de språkfiler som du inte kommer att använda, den ofta mycket stora kön för skickade mail och för bilagor.

What’s New in CleanMyMac X

Version 4.1.0:

Improved:
  • Now the Updater lets you update several apps or even all of them at once
  • Selecting apps for resetting or uninstallation has become easier in the Uninstaller
Added:
  • Manage your Steam games easily with CleanMyMac’s Uninstaller
Fixed:
  • CleanMyMac X Menu being blank under certain conditions
Requirements for CleanMyMac X
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later

CleanMyMac X

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This