Påfyllt i galleriet Påfyllt i galleriet

Nu har jag fyllt på med ännu fler nya bakgrunder i Mackens galleri och skapat flera nya avdelningar – Film och TV Posters, affischer.

Det är en blandad kompott med bilder som jag samlat ihop ute på nätet och jag har också stuvat om lite bland alla gallerier och sorterat den i en lite bättre, mer logisk ordning. Det nya albumet är posters för iPhone, bakgrunder anpassade främst för Apples nya modeller av iPhone. Det är posters för klassiska filmer, tecknade filmer, skräckfilmer och Science Fiction. Här finns också en avdelning för tv-serier. Sammanlagt är det mer än hundra nya bakgrunder för din iPhone. 

Gallerierna

Passa också på att ta dig en titt runt bland alla gallerierna. I Mackens galleri finns allt från högupplösta HDR-bilder till hockeybilder. Företrädesvis på det enda vettiga hockeylag som existerar, New York Islanders. De nya bilderna ligger först i alla gallerierna så att det sa bli lätt att hitta.

Mackens Galleri