Apple har nu uppdaterat de flesta av sina prylar – allt från iPhone till Mac mini. Så handen på hjärtat , blir en ny Apple-pryl nu?

iPad Pro
Mac mini
Ny iPhone
Nya MacBook Air eller blir det något annat?

Nej, svara inte på Twitter eller Facebook – svara här, klicka i och gör ditt/eller dina val. Du hittar Macken X fråga längst ned på sidan.

Du får mer män gärna kommentera ditt val – direkt härunder.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This