Apple kommenterar nu uppgifterna om att iPhone XR skulle vara en flopp. Modellen är den iPhone som sålt mest och bäst ända sedan den lanserades, säger Apples Greg Joswiak i en intervju.

Wall Street Journal, Bloomberg och en rad analytiker och marknadsbedömare har flaggat för att iPhone XR inte alla sålt så som Apple har förväntat sig.

“been our most popular iPhone each and every day since the day it became available.”

Orden är Greg Joswiaks och det är klart att det finns en möjlighet att alla tre modellerna har totalfloppar och att bland dessa tre fiaskon så är det iPhone XR som är ett något mindre fiasko än de två övriga. Tror vi verkligen på det?

CNet

Rusning

När iPhone XR lanserades så var det inte samma rusning som efter iPhone XS och iPhone XS Max men modellen har alltså trots det sålt bäst och den har gjort det ända sedan lanseringen. Spekulationerna om minskade beställningar från leverantörerna och alltfler rapporter som hävdar att Apples nya modeller säljer sämre ön förväntat har bidragit till att Apples aktie hittills backat närmare 20 procent.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This