Idag kommer den sjätte och sista säsongen av Netflix House of Cards, utan Frank Underwood, med Claire Underwood i huvudrollen.

Frank Underwood försvann ur serien sedan skådespelaren Kevin Spacey anklagats för sexuella övergrepp. Övergrepp som fortfarande utreds av polis. Ett tag såg det ut som att det inte skulle bli någon ny säsong men efter en tids funderande så skrev manus om, Claire Underwood fick en tydligare huvudroll och Frank Underwood försvann (jag ska inte avslöja hur).

Kortare

Den avslutande säsongen blev därför kortare, sex avsnitt och det är alltså det sista kapitlet om det hänsynslösa och makthungriga paret Underwood.

Netflix – House of Cards

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This