Vi har väl alla gjort dumheter då vi varit berusade men frågan är om någon kommer i närheten av den kinesiske man som lite för packad satte sig framför din dator för att handla lite på nätet. Dagen efter vaknade han inte bara med baksmälla utan han var också ägare till en jättesalamander, en påfågel och en thailändsk minigris.

Mannen tänkte egentligen bara köpa lite kläder men rycktes med i alla de reor som arrangerades i de butiker som han besökte – kopplade till Black Friday, reor och utförsäljningar som ursprungligen startades i USA. black Friday har nu spridit sig till flera andra länder, däribland Kina och Asien.

Handlade

“In the early hours of yesterday morning, when I was drunk, I clicked on Taobao and started shopping … All along I thought I had only bought two sets of clothes,” skriver mannen på det kinesiska forumet WeChat, enligt South China Morning Post.

Lägg sedan till att i alla fall när det gäller köpet av jättesalamandern så lär mannen inte vara få betala för djuret – kan kommer inte kunna få tillbaka sin pengar eller häva köpet heller. Det framgår nämligen av villkoren för att köpa djuret.

Så det finns baksmälla och det finns BAKSMÄLLA.

Daily Dot

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This