Zero+ är ett pussel där du ska sätta samman olika siffror för att det ska bli noll.

Gratis idag 24/9.

A simple iOS puzzle game that is devilishly fun to play. Just add positive and negative numbered blocks to one another to make all zeros.

• Easy to play: swipe blocks left, right, up, or down
• Lots to do: 120 levels and counting…
• Never the same: new levels bring new kinds of blocks

Zero+

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This