imageVox är en gratis musikspelare för din Mac.

OX just sounds better! The beauty is in its simplicity, yet behind the minimal exterior lies a powerful music player with a ton of features and support for all audio formats you should ever need. VOX was originally developed following the principles of clarity, simplicity and versatility. Thus, the minimalistic interface incorporates both essential and unique features, which let you:

 • Listen to your music regardless of the format:
  • Play numerous lossy and lossless audio formats;
  • Export playlists in various formats (PLS, M3U, XSPF);
  • Open different playlist types including M3U, PLS, XSPF and the popular CUE format used to store CD rips;
  • Play audio files stored on NAS devices and other network drives.

What’s New in VOX

Version 3.3.6:

Fixed:
 • Watch Folder adding to VOX Cloud
 • Some crashes

Requirements for VOX

 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.10 or later

Vox

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This