Kör Windows-program i din Mac

Kör Windows-program i din Mac

Virtualbox är ett bra gratisalternativ för dig som måste köra en del Windowsprogram eller andra program i din Mac.

Virtualbox har som du ser nedan stöd för fler olika operativsystem.

VirtualBox is a family of powerful x86 virtualization products for enterprise as well as home use. Not only is VirtualBox an extremely feature rich, high performance product for enterprise customers, it is also the only professional solution that is freely available as Open Source Software under the terms of the GNU General Public License (GPL).

Presently, VirtualBox runs on Windows, Linux and Mac hosts and supports a large number of guest operating systems including but not limited to Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10), DOS/Windows 3.x, Linux (2.4, 2.6, 3.x and 4.x), Solaris and OpenSolaris, OS/2, and OpenBSD.

VirtualBox is being actively developed with frequent releases and has an ever growing list of features, supported guest operating systems and platforms it runs on. VirtualBox is a community effort backed by a dedicated company: everyone is encouraged to contribute while innotek ensures the product always meets professional quality criteria.

What’s New in VirtualBox

Version 5.2.22:

This is a maintenance release. The following items were fixed and/or added:
 • Audio: fixed a regression in the Core Audio backend causing a hang when returning from host sleep when processing input buffers
 • Audio: fixed a potential crash in the HDA emulation if a stream has no valid mixer sink attached — thanks to Rink Springer
 • Windows hosts: fixed an incompatibility with recent versions of Windows 10
 • Windows hosts: fixed a number of brigded networking driver crashes
 • Linux Additions: disable 3D for recent guests using Wayland
 • Linux Additions: fix for rebuilding kernel modules for new kernels on RPM guests
 • Linux Additions: further fixes for Linux 4.19
 • Linux Additions: fixed errors rebuilding initrd files with dracut on EL 6
 • Linux Additions: fixed 5.2.20 regression: guests not remembering the screen size after shutdown and restart
Requirements for VirtualBox
 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.6 or later

Virtualbox

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This