Tile Rider är ett racingspel av arkadtyp för din iPhone och iPad.

Gratis idag 4/11

Tile Rider is a single-player game where you control a small car, which is equipped with a weapon and a magnet gadget. Navigate each level of the virtual world from start to finish solving puzzles and outsmarting enemies.

“Smart game with bad art” IndieCade
“Drive with caution” Pocket Gamer
“Really mega fun and totally cool” Happy gamer

Features:
– 35 unique story-driven levels
– Physics gameplay
– Smart AI
– Zombie-cars
– Atmospheric soundtrack
– No In-App Purchases and no Internet connection required to play

Tile Rider

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This